top of page

Vrijwilligersfeest heel gezellig en dik verdiend..


Leefbaarheid vrijwilligers hebben genoten van een lekker zonnig en muzikaal feest.

 

Dit keer op een zondag. En al om 15.00 uur. Ons vrijwilligersfeest 2024 bij Jack en Marian in de tuin. Een 64 vrijwilligers deden mee. Het thema was jaren 70. De Woodstock tijd. En een aantal waanden zich weer 18 jaar. Lekker gezellig, lekker eten en mooie muziek uit die tijd. Pas laat in de avond gingen de laatste vrijwilligers naar huis. Allemaal tevreden gezichtjes vandaag.


De LBS band als grootste verrassing.

Ja, na het eten kwam de verrassing. Het eerste optreden van onze LBS- band. Stiekem hadden een 6-tal vrijwilligers gerepeteerd. In het Engels kondigden ze zich aan. Niek Kunnen kreeg speciale vertaling. Verrassend, uniek en mooie muziek uit de jaren 70. Iedereen kon plaatjes aanvragen (niet alles werd gehonoreerd) en al bij het 2e liedjes was de dansvloer vol. Klasse mannen. De foto spreekt boekdelen. Ik zal de namen ff noemen anders herken je ze niet: Olaf Korten (bestuur, fietshoofd), Jo Moors (coördinator fietsen en fietshoofd), Theo Nevels (fietsvrijwilliger), Wil Schroeten (chauffeur rolstoelbus), Frits Mennen (service team) en Johan Steijvers (service team) die droog achter in het prieeltje zit. Eine dikke merci bandleden en op naar jullie vervolgoptreden.

 


Vrijwilligers bedankt, ook namens de deelnemers

Vrijwilligers, een dik verdiend feest voor jullie. Zonder jullie geen LBS, geen uniek rolstoelvervoer en geen mooie fietstochten voor de vele minder valide inwoners van oos Rooj. Onze kracht is niet zozeer wat we doen maat hoe we het doen. De band met de deelnemers, de hulp die je biedt en het sociale contact in de teamleden. Klasse prestatie. Je ziet de waardering in de ogen van de deelnemers. Dat doen jullie. Dank daarvoor. 

Bestuur Leefbaarheid

50 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hieël Rooj Fietstj, det waas sjoeën…

Leefbaarheid deelnemers genoten van een mooie dag Het zonnetjes ging schijnen. Letterlijk en figuurlijk. Wat een mooi Roojer feest. Zeker voor de Maroy-Bar en ook Cycle4Charity die beiden hun10 jaar b

Comments


bottom of page