top of page

Wist u dat....

Er gebeurt veel binnen onze stichting. Er wordt veel gedaan en georganiseerd. Leefbaarheid Stramproy staat ook zeker voor samenwerking met andere verenigingen. Diverse wist-u-datjes vindt u hierbeneden.

harten
Spontane donaties

Vrienden van Peuterspeelzaal “De Rommelpot” en Gymclub “De Bottenkrakers” zijn als vereniging definitief gestopt. Zij hebben o.a. Leefbaarheid Stramproy gekozen voor een hele mooie donatie. Wij zijn er super blij mee. Dank daarvoor.

Ook zien we dat bij overlijden van onze leden, de collecte van de uitvaart vaak wordt gedoneerd aan Leefbaarheid Stramproy. Voor ons een blijk van waardering en teken dat we veel hebben betekend voor de familie.

Cycle for Charity
Wat een geweldig gebaar!! De opbrengst van de evenementen van Cycle for Charity in 2023 en 2024 zal geheel ten goede komen aan Stichting Leefbaarheid Stramproy om daarmee het personenvervoer van ouderen en zorgbehoevenden woonachtig in Stramproy en omgeving te kunnen faciliteren.
Cycle for Charity super bedankt!!
Voor meer informatie: www.cycleforcharity.nl
zorgcentrum-rust-in-roy.jpeg
Samenwerking Rust in Roy
Leefbaarheid Stramproy werkt samen met Rust in Roy. Naast het fietsen met een groot aantal van de bewoners wordt er meer gedaan. We leveren handjes bij optredens van Da Capo en de Fanfare en we organiseren diverse activiteiten bij Rust in Roy zoals een voorleesmiddag.
Jaar van de Vrijwilliger
2022 was het jaar van de vrijwilliger. Onze vrijwilligers zijn ons erg dierbaar. Zonder onze vrijwilligers zou onze mooie stichting niet bestaan. Vol overgave en onvoorwaardelijk zetten enorm veel vrijwilligers zich in om de inwoners van Stramproy te laten genieten.
 
Dat mag absoluut gewaardeerd worden en dat doen we ook. Deze eerste BBQ voor vrijwilligers en hun partners was supergezellig! Met dank aan de spontane BBQ sponsoren
Vrijwilligers, enorm bedankt voor jullie tomeloze inzet!
IMG_9543.JPG
IMG_9021.JPG
Een boottripje met de hoofden van het fietsen en de chauffeurs
In het fietsseizoen wordt er dagelijks met onze deelnemers gefietst. We hebben een aantal fietshoofden die dit mogelijk maken. Daarnaast wordt er met de bus dagelijks gereden. Meer dan 800 ritten per jaar. Dat mag gewaardeerd worden en dat doen we ook!!
 
Hoofden en chauffeurs, super bedankt en proost!! 
Het aantal inwoners in de woonplaats Stramproy is met 5.205 personen in 2022 bijna gelijk gebleven ten opzichte van het aantal in 2013. 
Wist u dat anno 2023 het aantal bewoners in Stramproy ouder dan 65 jaar meer dan 25% is van het totaal aantal inwoners. Wat mooi dat we deze inwoners zo kunnen laten genieten. 
Bron: Woonplaats Stramproy in cijfers en grafieken (update 2023!) | AlleCijfers.nl
Inwoners.PNG
Rabo ClubSupport
Wist u dat Leefbaarheid Stramproy ook in de goede doelen lijst staat met de Rabo Club Support actie? U kunt elk jaar op ons stemmen. Wij kunnen met de opbrengst weer vele mensen blij maken.
bottom of page