top of page
Samenwerking Zonnebloem
2024 - De leden van De Zonnebloem Ell hebben genoten van een geweldige activiteit georganiseerd door de Zonnebloem Ell waarbij Leefbaarheid Stramproy ze kon ondersteunen met een mooie fietstocht.
WdG Stamtafel: Gravelfietstocht voor het goede doel
2023 - ‘Cycle for Charity’ organiseert fietstochten in en rondom Stramproy om geld in te zamelen voor Stichting Leefbaarheid Stramproy als goed doel voor 2023 en 2024.
Cycle for Charity, fietsen voor het goede doel!
2023 - Fietsen voor het goede doel ‘Cycle for Charity’ organiseert fietstochten in en rondom Stramproy om geld in te zamelen voor goede doelen. Voor 2023 en 2024 is Leefbaarheid Stramproy als goed doel geselecteerd. Geweldig Cycle for Charity!!!
Het Winterprogramma
2022 - Er is voor onze deelnemers een winterprogramma georganiseerd. We mochten gebruik maken van de ruimte Veuskenshoof van de woningvereniging Woonik.
Fietsende Ondernemers en Greep naar de Hoorn steunen fietsende ouderen Stramproy
2022 - De Fietsende Ondernemers en de stichting Bedrijvencompetitie Greep naar de Hoorn overhandigden de begeleiders en senioren twee cheques met een totale waarde van € 4200 voor de aanschaf van een speciale Quattro-fiets.
Het Nieuwe Begin
2021 - Leefbaarheid Stramproy heeft samen met de Oudervereniging Stramproy op 5 september 2021 een brunch georganiseerd voor 500 65+ inwoners van Stramproy
Rabo Weert najaar 2020
2020 - Een mooi artikel over het fietsen met onze deelnemers op pagina 33
Deelnemers fietsproject worden weer verrast…….
2020 - Omdat de deelnemers niet met hun vaste fietsgroepje kunnen gaan fietsen én dus ook hun kopje koffie met vlaai mislopen, hebben de begeleiders alle deelnemers verrast met een lekker stukje vlaai !! Deze keer moesten de deelnemers nog zelf zorgen voor een kopje koffie bij de aangeboden vlaai maar nu de fietsen coronaproof zijn gemaakt kunnen er individueel weer ritten aangevraagd worden bij de hoofdbegeleiders.
Deelnemers Fietsplan Leefbaarheid Stramproy verrast.
2020 - Een mooie kaart van het fietsgroepje met de tekst: “We missen jullie”. Een bos tulpen met mooie woorden van onze hoofdbegeleiders. Een 06-nummer van de begeleider om een keer telefonisch te babbelen. Zo gingen woensdag 6 mei een aantal vrijwilligers van Leefbaarheid Stramproy op de speciale fietsen, langs alle deelnemers van het fietsprogramma en van de rolstoelbus. De lach op vele gezichten van de deelnemers gaf aan dat dit is gewaardeerd.
Start Fietsprogramma
2019 - Kick-off fietsprogramma 2019 op het Kerkplein in Stramproy
Presentatie Fietsproject
2019 - Presentatie fietsproject Stichting Leefbaarheid Stramproy op Koningsdag
Sponsorwinkel Weert
2019 - Stichting Leefbaarheid Stramproy ontvangt een donatie van het Samenfonds
Marathon voor Leefbaarheid Stramproy
2018 - Cycle for Charity nam voor de 4e keer de organisatie van de Cycle Marathon samen met Relife Fitness voor zijn rekening. Deze 12 uur durende Cycle Marathon vond plaats 9.00 tot 21.00 uur.

Media

Beeldmateriaal

Via de link hierbeneden krijgt u toegang tot het beeldmateriaal van alle fietsritten van alle groepen en alle andere activiteiten van Leefbaarheid Stramproy van de afgelopen jaren

bottom of page