top of page

Vrijwilliger worden

Leefbaarheid Stramproy is echt een leuke groep dynamische mensen en kan altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Vind je het leuk om met een vaste groep 1x in de 2 weken gezellig te gaan fietsen of incidenteel in te vallen met fietsen? Of misschien vind je het leuk om te helpen als er activiteiten zijn of vind je het leuk om mee te helpen activiteiten te organiseren meld je dan aan of neem telefonisch contact met ons op.

IMG_8749_edited_edited.jpg

Fietsvrijwilliger

Op doordeweekse dagen wordt er dagelijks gefietst. Wil je in een groep vaste fietsvrijwilliger worden en 1x in de 2 weken met de groep fietsen, dan kan dat natuurlijk. Wil je liever zo nu en dan invallen met fietsen dan kunnen we je in een reservegroepje plaatsen en de hoofdbegeleiders zullen, wanneer nodig, een berichtje plaatsen voor een invaller. 

Hand on steering wheel_edited.jpg

Chauffeur

We hebben een aantal chauffeurs die op vaste dagen in de week rijden. We zijn nog op zoek naar personen die willen invallen bij vakantie of ziekte. Wil jij als reserve chauffeur genoteerd worden neem dan contact met ons op.

IMG_4459.JPG

Algemeen vrijwilliger

Wil je niet elke week of elke twee weken fietsen maar wil je wel zo nu en dan meedoen of meehelpen geef je dan op als algemeen vrijwilliger. We kunnen bij de diverse activiteiten die er door het jaar heen georganiseerd worden je hulp zeker gebruiken. Mogen we dan een beroep op je doen?

wallpaperflare_edited.jpg

VRIJWILLIGERS

DE VOLWASSEN VERSIE VAN GOEDE FEEËN

Loesje

Wilt u vrijwilliger worden of heeft u vragen, vul dan onderstaand formulier in

Vindt u het leuk om andere mensen te helpen. Wilt u vrijwilliger van een club leuke mensen worden of heeft u vragen met betrekking tot het vrijwilliger zijn bij Leefbaarheid Stramproy, bel dan met onze vrijwilliger coördinator Huub Jongeneelen, 06-23525646 of vul onderstaand formulier in.

Uw bericht is verstuurd!

bottom of page