top of page

Leefbaarheid Stramproy van dichtbij.....

Dagelijks maken onze deelnemers en vrijwilligers de leukste dingen mee. Via deze pagina vindt u een kleine greep uit deze belevenissen. Wat vinden onze deelnemers van de activiteiten waaraan ze deelnemen?

We vragen het ze!

Maar er gebeurt meer. Er wordt continu met veel plezier gewerkt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen voor deelnemers en vrijwilligers en we blijven leuke activiteiten organiseren voor de deelnemers, de vrijwilligers en de inwoners van ons mooie Stramproy.

 

Volg het hier.

wist-je-dat1_edited.jpg

Wist u datjes

Er gebeurt veel binnen onze stichting. Er wordt veel gedaan en georganiseerd. Leefbaarheid Stramproy staat ook voor samenwerking met andere verenigingen. Weetjes over onze activiteiten of onze vrijwilligers of onze deelnemers vind je in deze rubriek.

Live.PNG

Leefbaarheid Live

De Leefbaarheid Live rubriek is onze blogpagina. U kunt blogs volgen van onze redactie en van onze vrijwilligers. U kunt ook zelf bijdragen aan deze pagina door in te loggen en ook te bloggen of te reageren op de bestaande berichten.

15037322_1413533131997727_8205473432960037989_n.jpg

Achter de schermen

Wat gebeurt er allemaal op de achtergrond? Leuke dingen, foutjes die we maken, uitlatingen van onze vrijwilligers en hoe we Leefbaarheid Stramproy financieel en sociaal levendig houden. Er gebeurt veel en iedereen denkt en werkt mee.   

bottom of page