top of page

Leefbaarheid Stramproy zou alle mooie dingen voor haar deelnemers niet kunnen doen zonder de steun van het bedrijfsleven. We kunnen uw steun goed gebruiken. Voor een zakelijke donatie kiezen we bij voorkeur voor een persoonlijke gesprek.

Bel ons: Mat Keijers, 06-29527442, Desiree Mennen, 06-27610505 of René Maes, 06-30123193.

De mogelijkheden voor donatie zijn éénmalig of middels een 5-jarig contract. Aangezien we ANBI gecertificeerd zijn, biedt een 5-jarig contract voordelen en is het bedrag volledig aftrekbaar voor de Belastingdienst. U wordt dan lid van  "Vrienden van Leefbaarheid Stramproy". U ontvangt daarvoor onze nieuwsbrief, wij plaatsen uw logo op onze website, u kunt (beperkt) gebruik maken van onze fietsen en rolstoelbus en wij nodigen u graag uit voor de jaarlijkse seizoenafsluiting met onze deelnemers en vrijwilligers. Want daar doen we het allen voor. Als u onderstaand formulier invult dan bellen we u zo snel mogelijk terug. 

Ik wil graag doneren, zakelijke bijdragen

Formulier zakelijke bijdrage

Selecteer een optie voor zakelijk doneren:

Uw bericht is verstuurd!

Onze zakelijke donateurs:  "Vrienden van Leefbaarheid Stramproy" 

Hierbeneden vindt u de namen van alle stichtingen, verenigingen en bedrijfsleven die ons financieel ondersteund hebben of ons binnenkort gaan ondersteunen.

Cycle_for_Charity_l_153BFA4E.jpg
Verkoelen - logo PNG.PNG
Visio.jfif
Moonen.png
Oakfield.PNG
Ingelshof.PNG
Weert groep CrownYourWork_logo_CMYK.jpg
Logo-zwart_AED-SOLUTIONS-_5_-_4_.jpg
Steijvers-LogoGroot.jpg
logo hubo.png
drp logo.png
logo stichting gezondheidsbevordering weert.jfif

Stichting Vrienden van Stramproy

bottom of page