top of page

Hoe mooi is het om de lachende gezichten te zien van onze deelnemers? Hoe mooi is het om mensen samen te zien genieten en hoe mooi is het om daarvan onderdeel te mogen zijn? Dat kan als vrijwilliger of als donateur!

 

Leefbaarheid Stramproy kan uw hulp goed gebruiken. We zijn een stichting die met name afhankelijk is van  donaties en van vrijwilligers. Wilt u ons, en met name onze deelnemers, helpen door een donatie te doen? Dit kan op verschillende manieren. Of wilt u vrijwilliger worden van Leefbaarheid Stramproy en meegaan fietsen met de groepen of chauffeur zijn van de rolstoelbus, of meehelpen aan de activiteiten die we organiseren?

Uw hulp is van harte welkom!

Coffee Hearts_edited.jpg

Zakelijk doneren

Heeft u een onderneming of steunt u als stichting goede doelen? We gaan graag met u in gesprek want we kunnen uw steun heel goed gebruiken. Alles voor onze deelnemers. 

Door onze ANBI status biedt het voor u zelfs enkele financiële voordelen. 

Klik op "Meer informatie" voor onze

mogelijkheden.

Help ons andere mensen te helpen en te laten genieten

Hartvorm Cookie Cutter

Particulier doneren

Vindt u als particulier dat we goed bezig zijn? Bent u inwoner of familielid van één van onze deelnemers

en wilt u ons financieel helpen middels een donatie?

Daar zijn we zeer blij mee.

Klik op "Meer informatie" voor onze

3 mogelijkheden.

Love_edited.jpg

Vrijwilliger worden

Wij zijn allen 100% vrijwilliger. De lach op de gezichten van onze deelnemers is waar we het voor doen. In teamverband. Hoe leuk kan het zijn. We zoeken altijd vrijwilligers om de bus te rijden, voor het begeleiden met het fietsen of voor het organiseren van activiteiten. Twijfel niet en meld je aan. 

Klik op "Meer informatie". 

bottom of page