top of page

Doe met ons mee!

In 2019 is Leefbaarheid Stramproy gestart met het fietsprogramma. In aanvang met 2 fietsen en 20 deelnemers maar na 2 jaar al met 6 speciale fietsen, 160 deelnemers en 40 vrijwilligers. Inmiddels zijn er 4 duofietsen (Fun2Go), 4 aanhangers (FunTrain) en een drietal rolstoelfietsen. Er wordt dagelijks gebruik gemaakt van de fietsen. Het is heerlijk om de lachende gezichten van de deelnemers én begeleiders te zien. Ook zien we dat kinderen en kleinkinderen vaak begeleider zijn. Een (h)echte band samen. Leuk om te doen.

Fietsprogramma

De mogelijkheden van het fietsen vindt u hieronder

IMG_9247-3x2.jpg

Fietsen in groepsverband

Kunt u niet of slecht individueel fietsen dan is fietsen in groepsverband met onze begeleiders absoluut een optie voor u. U wordt ingedeeld in een groep op een doordeweekse dag naar keuze. Elke twee weken wordt er met deze groep een andere route gefietst en wordt er een stop gemaakt voor vlaai en koffie. Ook met uw rolstoel kunt u deelnemen. We hebben een aantal rolstoelfietsen die door begeleiders bestuurd worden.

 

Wij vragen een donatie van €5 per jaar voor het fietsen in groepsverband. U kunt dan ook automatisch deelnemen aan ons Winterprogramma.

 

Iets voor u? Neem dan contact op met Piet Rietjens, 06-24478744. Hij zorgt voor het eerste gesprek met u. Of laat het ons weten via het contactformulier hierbeneden.

IMG_9598-3x2.jpg

Visio en Rust in Roy

Leefbaarheid Stramproy fiets ook graag met de mensen van Rust in Roy, Visio en dagbesteding Kwartierstaete. Met de bewoners van Rust in Roy wordt vanwege hun mobiliteit geen tussenstop gemaakt maar de deelnemers genieten er niet minder om.

Bent u bewoner van Rust in Roy neem dan contact op met de bewegings-agoog aldaar of met onze fietscontactpersoon voor Rust in Roy: 

Wim Bogie, 06-23796697

 

Voor Visio en Kwartierstaete is onze   fietscontactpersoon: 

Huub Jongeneelen, 06-23525646

_DSC4212_bewerkt-1.jpg

Individueel fietsen

Hoe mooi kan het zijn. Samen met je vader of moeder,  opa of oma, of het hele gezin met de fiets erop uit. Genieten van de natuur en stoppen bij een gezellig terras. Met de speciale fietsen van Stichting Leefbaarheid hebben opa en/of oma ook de mogelijkheid om mee te gaan.

Kan dat? Jazeker; dat kan op de zaterdagen en zondagen. We hebben meerdere fietsen beschikbaar. Je wordt geïnstrueerd hoe met de fietsen om te gaan. We vragen je wel van te voren te reserveren. Voor het individueel fietsen vragen wij als stichting een vrijwillige bijdrage.

 

Reserveren doe je ook bij onze fietscoördinatoren:

Huub Jongeneelen, 06-23525646,

Jac Strous, 06-48887525,

Jo Moors, 06-10695646.

Of laat het ons weten via het contactformulier hierbeneden.

Heeft u vragen over het fietsprogramma, vul dan onderstaand formulier in

Vul onderstaand formulier in als u mee wilt fietsen met het fietsprogramma, als u individueel wilt fietsen of als u andere vragen heeft over het fietsen. We horen graag van u!

Uw bericht is verstuurd!

bottom of page