top of page
  • Foto van schrijverOlaf Korten

LBS Kickoff Fietsseizoen

Woensdag 15 maart was de Kickoff van het fietsseizoen 2023. Een samenkomen van de vrijwilligers van Leefbaarheid Stramproy om het fietseizoen 2023 in te luiden.



Een erg leuke en informatieve avond voor en door de vrijwilligers. In een 'Aan Tafel Bij' jasje gestoken met Mat Jinek als tafelheer. Leefbaarheid Stramproy kreeg een donatie, een heel mooi gebaar van de Gymclub 'De Bottenkrakers' die nu als vereniging gestopt zijn.


Ook werd de nieuwe website van Leefbaarheid Stramproy en de Leefbaarheid Stramproy Familie-app gepresenteerd.



Het was een gezellige avond met de Leefbaarheid Stramproy Familie. Een speciaal applaus voor René Maes die naast het informatieve gedeelte ook een goede dosis humor aan de avond toevoegde. Thieu Niellissen maakte mooie foto's.



Een 10-tal vrijwilligers hebben gereageerd op de oproep om mee te rijden met Graveltocht die zaterdag 18 maart door Cycle4Charity georganiseerd wordt. Helemaal super! Druk op de link hierbeneden voor meer info.



Vanaf 3 april gaan we met de Fietsgoepen van Leefbaarheid Stramproy weer 2 wekelijks fietsen. Alle fietsen zijn goed onderhouden en staan weer klaar om gebruikt te worden. Laat nu het goede weer maar komen!


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page