top of page
  • Foto van schrijverOlaf Korten

Huub fietst met de bewoners van VisioVoor de officiële start in april mocht ik 3 keer met bewoners van VISIO fietsen. We fietsten met 2 quattros. Ieder keer fietste Sanne van de dagbesteding als begeleidster mee. De bewoners genoten. Soms stopten we bij een bezienswaardigheid en daar vertelde ik  - als ik het zelf wist – wat de bijzonderheid inhield. De bewoners waren extra enthousiast als we een stukje door België fietsten. Een deelneemster hoefde ik niet vertellen dat we langs paarden fietsten want ondanks dat ze de paarden niet zag wist ze dat ze er waren.


Enne, ook ik genoot!!

Huub

78 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

Het O-Team

1 ความคิดเห็น


Mat Keijers
Mat Keijers
15 เม.ย. 2566

Fijn dat de bewoners van Visio zo genieten van het fietsprogramma.

ถูกใจ
bottom of page