top of page

LBS Familie

Openbaar·36 leden
Mat Keijers
Mat Keijers

Mat Keijers
Mat Keijers

Leefbaarheid in de spotlight!

Een druk weekje voor onze vrijwilligers. En dat terwijl het fietsseizoen is afgelopen. Eerst de organisatie en trip naar Eyndershoof. Maar wat een mooie dag voor onze deelnemers.

Vervolgens de organisatie en verkoop actie van WC-papier. 30.000 rollen verkocht! Samenwerking met Cycle for Charity verliep super. De opbrengsten zijn voor Leefbaarheid. Klasse.

Vrijwilligers allen bedankt voor jullie inzet en hoofden super dank voor het regelen. De volgende stap is ons Winterprogramma.

Kijk er naar uit.

Mat

Anita Maes
P
pleunis1943

Vandaag vrijdag 16 juni mooie fietstocht naar v Lieshout in Swartbroek. Op de heenweg bij Ingelshof de binnenplaats opgefietst. Deze daglocatie heeft veel bezoekers uit Stramproy. We werden hartelijk welkom geheten, maar bv Grone Mia zat daar aan tafel en die ziet Meikes Fien zitten en roept Fien kom eens hier ik heb jou al 25 jaar niet meer gezien. Waren vroeger buurmeisjes. Ook andere wilden praten en hadden vragen. Maar wij mosten door anders misten we de vlaai en koffie. Heel vriendelijke en mooie locatie bij v Lieshout. Kwam gelijk koud water op tafel alles bij elkaar mooie waardevolle middag.

Olaf Korten
Mat Keijers
K
Huub Jongeneelen
Huub Jongeneelen

Ik heb de uitbaatser vsv de Hoeskmr gisteren hartelijk bedankt en een dikke compliment gegeven. En een compliment was volledig terecht

J
Jo Moors

Ik ben het ook met Jac eens. Royale parkeerruimte, royale ruimte voor ons zelf, vlotte bediening, lekkere vlaai en goeie sanitaire voorzieningen. Ideaal! Gr. Jo

Olaf Korten
Anita Maes

Groepsinfo

Welkom bij de Leefbaarheid Stramproy Familie! Fijn dat je je...

leden

 • Olaf Korten
  Olaf Korten
 • HD
  Hans van Dormael
 • J
  jacvranken
 • K
  kortenmarlies21
 • JK
  Jack Kunnen
bottom of page