top of page

za 18 mrt

|

Maroy Bar

Cycle for Charity Gravelevent

Op zaterdag 18 maart 2023 organiseert Cycle for Charity wederom een gps-graveltocht!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Cycle for Charity Gravelevent
Cycle for Charity Gravelevent

Tijd en locatie

18 mrt 2023, 12:00

Maroy Bar, Julianastraat 20, 6039 AJ Stramproy, Nederland

Over het evenement

CFC Gravelevent op zaterdag 18 maart 2023

Na de geslaagde eerste editie in 2022 hebben we dit jaar weer mooie nieuwe routes, zodat deelnemers kunnen genieten van een mooie tocht over onbekende paden. De routes zullen voornamelijk over mooie en rustige Belgische gravelpaden, single-tracks, zandpaden en boerenwegen lopen.

Afstanden

Er worden 4 afstanden aangeboden: 25km, 50km, 75km en 105km. De afstand van 25 km is nieuw dit jaar om zo meer fietsers de gelegenheid te geven om deel te nemen aan dit event. Voor de drie langste afstanden is een goed uitgeruste pauzeplaats ingericht, waar de route van de 105 km twee keer langskomt.

Bij terugkomst in Nederland wordt je op de Belgisch-Nederlandse grens getrakteerd op een heerlijk speciaalbiertje! Daarna is het nog één kilometer tot de finish, waar je onthaald zult worden met een lekkere hamburger van de barbecue.

De tochtVertrek- en startpunt van de route is in Stramproy. De route wordt niet uitgepijld, maar je ontvangt de route vooraf in gpx-formaat.Tijdens de tocht dienen de normale verkeersregels in acht genomen te worden; er worden geen afzettingen of verkeersregelaars ingezet.Deelname is op eigen risico, iedereen wordt geacht zelf een fiets- en aansprakelijkheidsverzekering afgesloten te hebben (bijvoorbeeld via NTFU).

Starttijden zijn als volgt:

105 km tussen 11:00 – 12:00 uur

75 km  tussen 12:00 – 13:00 uur

50 km  tussen 13:30 – 14:30 uur

25 km  tussen 13:30 – 14:30 uur

Aanmelden

Je kunt alleen deelnemen of met een groepje fietsen. Je zorgt zelf voor een GPS-systeem (de route wordt ruim van tevoren doorgegeven) of rijdt mee met andere deelnemers met een GPS-systeem.Iedereen dient zich individueel aan te melden, dus ook als je met een groep deelneemt. Er wordt gezorgd voor een bezemwagen met wat klein materiaal en een EHBO-kist.

https://cycleforcharity.nl/activiteiten/cfc-gravel-event/

Finish

Vanaf 15:30 uur worden de eerste fietsers verwacht bij de Maroy-Bar in het centrum van Stramproy.Deelnemers kunnen hier gebruik maken van een welverdiende warme hap en kunnen onder het genot van een drankje samen de dag nog doornemen.

Deelnemen?

Wil je ook deelnemen aan dit gezellige event, schrijf je dan nu in! Het inschrijfgeld bedraagt € 12,50 p.p. als je vooraf inschrijft, of € 15,- op de dag zelf. De prijs is inclusief de route in gpx-formaat, een of twee verzorgde pauzes, een speciaalbiertje onderweg en een hamburger bij aankomst.

https://cycleforcharity.nl/forms/cfc-gravel-formulier/

Goede doel: Stichting Leefbaarheid Stramproy

De netto-opbrengst van het event is geheel bestemd voor het goede doel. De opbrengst van de evenementen van Cycle for Charity in 2023 en 2024 zal ten goede komen aan Stichting Leefbaarheid Stramproy om daarmee het personenvervoer van ouderen en zorgbehoevenden woonachtig in Stramproy en omgeving te kunnen faciliteren. 

Namens de stichting Cycle for Charity.

Roland Gertsen   

Marc Sijmkens     

René Lenaers     

Hans Lenaers

Wim Jacobs       

Norbert Beljaars   

Frank Teeuwen   

Peter Klaessen

Arjan Stals         

Matje Peeters       

Johan Coolen     

Paul Palmen  

Deel dit evenement

bottom of page